Parintii, copiii si tehnologia
Cum punem limite sanatoase in relatia copiilor cu tehnologia
9 martie | ora 18.00 | Hotel Marshal Garden

Tehnologia avanseaza si schimba lumea in fiecare zi. Schimba modul in care interactionam in context de serviciu, cu prietenii, dar mai ales cu familia.

Afla mai multe
ACEST EVENIMENT ESTE ORGANIZAT IN PARTENERIAT CU
Agenda
Diversificare si autodiversificare
  • Diversificarea copilului –  un moment special sau un episod de anxietate?
  • Care este vârsta corectă pentru diversificare și care sunt semnele care ne arată că bebe e pregătit pentru diversificare?
  • Bebelușul poftește la mâncarea părinților?
  • Ordinea introducerii meselor principale. Cât de importantă e rutina mesei?
  • Există limite de vârstă de la care introducem anumite alimente & care sunt alimentele interzise?
  • Să vorbim despre lapte si rolul său în diversificare? Care variantă e mai bună în preparate?
  • Până la ce vârstă a copilului suplimentăm masa de solide cu sân sau formulă?
  • De la ce vârstă introducem carnea?
  • Diversificarea cu suc de fructe: recomandată sau nu?
  • Când introducem sarea și ce cantitate este recomandată?
  • Zahărul: de la ce vârstă îl introducem și cum menținem o limită sănătoasă?
Sanatatea bebelusului de la sarcina, nastere, alaptare pana la primii pasi

Primul panel, între orele 10.00 si 12.30.

 

Ce vei afla:

  • Sănătatea bebelușului începe din burtica mamei. Care sunt analizele importante pe care să le facem în sarcina astfel încât să fim siguri că bebe se dezvolta sănătos?
  • Cum influențează sănătatea bebelușului nașterea naturală sau nașterea prin cezariană
  • Alimentația bebelușului, de la alăptare, la diversificare
  • Nutriția copilului mic
  • Care sunt etapele de creștere ale unui copil și ce indicatori importanți trebuie să urmărim
  • Îngrijirea și igiena bebelușului
  • Somnul bebelușului și copilului mic
  • Afecțiunile specifice primelor luni de viață ale bebelușului
  • Schema de vaccinare
  • Dezvoltarea motorie și cognitivă a bebelușului

 

Panelul vă include și o sesiune de Q&A, astfel încât dacă ai întrebări specifice vei putea primi un răspuns de la specialiștii invitați.

 

Invitatii acestui panel sunt:

Dr. Radu Botezatu, Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Dr. Antoanela Curici,  Medic Primar Medicină de Laborator, Director Medical Synevo Romania

Dr. Ilinca Tranulis, Medic Specialist Pediatru, consultant în alăptare (IBCLC)

Dr. Ana Culcer, Medic Primar Pediatru, Doctor în Științe Medicale

 

Alergiile - boala secolului XXI. Alergiile alimentare, alergiile cutanate, alergiile respiratorii.

Al doilea panel, intre orele 13.00 si 15.30.

 

 

Ce vei afla:

 

  • Cum gestionăm fiecare tip de alergie în parte: alergiile alimentare versus intoleranțele alimentare, alergiile cutanate, alergiile respiratorii
  • Care sunt factorii/ cauzele care pot declanșa alergii sau intoleranțe
  • Cum recunoaștem alergiile alimentare, care sunt simptomele și cum le diferențiem de intoleranțe
  • Cum tratăm alergiile respiratorii
  • Cum tratăm alergiile secondate de dermatita atopica.
  • Putem evita apariţia alergiilor? Putem vindeca alergiile? Sau mai degrabă vorbim de gestionarea lor şi despre cum învățam organismul să tolereze ceea ce i se pare periculos.

 

 

Panelul va include și o sesiune de Q&A, astfel încât dacă ai întrebări specifice vei putea primi un răspuns de la specialiștii invitați.

 

 

Invitatii acestui panel sunt:

Dr. Adriana Nicolae, Medic Primar Alergologie si Imunologie Clinica

Dr. Antoanela Curici, Medic Primar Medicină de Laborator, Director Medical Synevo Romania

Dr. Cristina Koriche, Medic Specialist Pediatru

Dr. Monica Păun, Medic Specialist Dermatolog

Siguranta copiilor in mediul online incepe de la parinti

 

 

Aflam de la Georgiana Rosculet, psiholog si coordonator programe educationale  Salvati Copiii, ce putem face concret pentru a-i invata pe cei mici sa identifice pericolele pentru a putea apoi sa le evite

Principiile autodiversificarii

De la 6 luni incepe diversificarea, iar din acest moment copilul trebuie expus cat mai des la hrana. Insa cum facem acest lucru? Il hranim noi sau il lasam pe el sa aleaga ce isi doreste? Il hranim noi sau il lasam si sa isi duca singur mancare la gura? Crina Coliban vine sa ne raspunda la toate intrebarile si miturile legate de autodiversificare.

Cum schimba tehnologia relatia copiilor nostri cu tot ce este in jurul lor

 

Tehnologia a schimbat foarte mult felul in care copiii nostri invata, se distreaza, cum interactioneaza cu prietenii si cum relationeaza cu noi si cu scoala. Aflam de la Otilia Mantelers, expert in parenting.  

Resursele digitale folosite in procesul de invatare

 

Tehnologia ofera resurse digitale pentru scoala care ii ajuta pe elevi in procesul de invatare. Aflam de la Ioana Boc, Program Manager Fundatia Orange, cum sunt folosite aplicatiile in scoli, prin proiectul Digitaliada. 

Ce intreaba mamele pe forumul desprecopii.com

Magda Aldea, redactor desprecopii.com va fi in cadrul acestei intalniri vocea comunitatii desprecopii.com si va propune spre dezbatere cele mai des intalnite intrebari despre diversificare si autodiversificare de pe forumul desprecopii.com.

 

Sfatul medicului in folosirea tehnologiei

 

Sfatul medicului pentru protectia ochilor copiilor si pentru o pozitie corecta atunci cand acestia folosesc tehnologia il aflam de la Dr. Roxana Cozubas - medic specialist oftalmolog - si Florentina Moraru - kinetoterapeut.

Attachment parenting & Co-sleeping

In contextul parentingului modern este necesara mentinerea unui echilibru intre nevoile parintilor si ale copiilor. Cand vine vorba despre bebelus, o serie de factori importanti precum somnul, nevoia de atasament sigur, crearea increderii in fortele proprii, sunt elemente ce vor marca evolutia armonioasa a acestuia. De cealalta parte, provocarea parintilor este aceea de a lua in considerare nevoia de odihna, de intimidate si afectiune in cuplu, cat si de timp personal, pentru a dezvolta o relatie sanatoasa in familie.

 

Corina Manole, consilier pentru probleme de somn la copii, ne va ajuta aflam ce este attachment parenting-ul si ce importanta are acesta in viata parintilor, ce este co-sleeping-ul, cum este recomandat și cand este momentul ca bebelusul sa doarma singur.

 

Disciplina, crizele de furie, plansul si limitele

Astazi relatia copil-parinte se construieste pe premisele unui parenting modern, care confera o anumita libertate de exprimare a copilului, cat si o grija sporadica a parintelui pentru trasarea atenta a limitelor acestuia.

 

Mihai Manole, psihoterapeut specializat in psihoterapie eriksoniana, ne va ajuta sa aflam ce stiluri de parentaj sunt recomandate si modalitati de conectare la solutiile care vin din exterior, dar si ce efecte pot produce acestea. Ce inseamna o disciplina a copilului si cum se poate transforma aceasta in auto-disciplina si care sunt premisele acesteia.  Mihai Monole va oferi in cadrul conferintei si raspunsuri la intrebari precum: Este necesara o autonomie a copilului? Cand trebuie pedepsit copilul si cand  trebuie recompensat? 

 

Provocarea de a crește gemeni sau multipleți

A fi parinte de gemeni sau multipleti este o reala provocare, deoarece responsabilitatea este cu mult mai mare. Cresterea de gemeni sau multipleti implica o atentie deosebita la nevoile fiecarui bebelus in parte, astfel incat acestea sa fie satisfacute in egala masura si la momentul potrivit iar dezvoltarea lor sa fie una echilibrata si armonioasa. Cum canalizezi energia, cum planifici timpul si ce greseli sunt de evitat, sunt intrebari ale parintilor de gemeni sau multipleti.

 

Ce conduita ar trebui sa adopte parintii in cazul cresterii de gemeni sau multipleti, cum trebuie impartita atentia pentru acestia, dar si cum parintii pot ajuta gemenii sau multipletii sa se individualizeze, sunt cateva dintre subiectele abordate de catre Nina Sofian, psiholog Asociatia Prematurilor si mama de gemeni.

Principiile diversificarii clasice

Diversificarea clasica este metoda cel mai des aleasa de catre mame. Care sunt avantajele si dezavantajele diversificarii clasice? De ce este mai recomandata aceasta metoda? Care sunt principiile si regulile diversificarii clasice? La toate aceste intrebari ne va raspunde Dr. Iuliana Calmac. 

Facem gimnastica in iarba

Baby Gym-ul, sau gimnastica pentru bebelusi, are o multime de beneficii pentru dezvoltarea motorie si cognitiva a copilului.  Exercitiile simple facute in aer liber il vor ajuta pe cel mic sa doarma mai bine, sa aiba pofta de mancare, sa merga si sa vorbeasca mai repede, sa se coordoneze, sa se concentreze mai bine, sa descopere mediul, sa se relaxeze si chiar sa socializeze.

 

Promitem distractie si sport intr-un mediu placut si sigur!

Pictura cu piciorusele

 

Intindem o panza alba si... dam frau liber imaginatiei. Acest atelier isi propune sa exploreze latura artistica a copiilor si sa ii faca sa se bucure de libertatea de a se murdari si de a experimenta. Ne descaltam, ne coloram piciorusele si devenim artisti. Garantam distractia si, la final  haine vopsite in toate culorile.

 

 

PS. Vopseaua pe care o vom folosi este non-toxica.

 

Joaca si distractie intre tatii cool si copiii cool

Se spune ca tatii au cu totul alte jocuri cu cei mici decat mamele lor: mai energice, mai zgomotoase si... de ce sa nu recunoastem... mai distractive!  Vom vedea aceasta teorie pusa la incercare de Taticool impreuna cu alti tati cool si copiii lor cool, in activitati care mai de care mai antrenante.

 

 

Pregatiti-va pentru putin sport in iarba! 

 

 

Atelierul de zambete

PROFESORUL CRAZY, maestru in experimente,  al LABORATORULUI DE ZAMBETE. aduce cu sine distractia prin experimente cu Gheata Carbonica. Vom putea observa reactii, intelege fenomene iar distractia este garantata.  Gheata Carbonica, este un adevarat spectacol atat pentru copii cat si pentru adulti. Impreuna cu copiii si adultii,  intr-o poveste, facem baloane, ne jucam cu spuma colorata, provocam un ciclon!!! Copiii participanti vor avea ocazia sa transforme apa plata in apa minerala si vor primi pahare din care iese... abur, fum sau ceata?!  Totul este uimitor, distractiv si pe placul tuturor. 

Afectiuni de sezon

De ce racim mai des primavara? Care e treaba cu virusurile? De ce este importanta sa avem un sistem imunitar puternic? Daca esti parinte si iti pui aceste intrebari plus multe altele te invitam alaturi de Mihaela Nita - Medic Specialist Pediatru, Consultant in Lactatie Certificat International, IBCLC pentru a afla raspunsul tuturor intrebarilor.

Alergii

Vorbim despre primavara ca anotimp al debutului alergiilor sezoniere. Printre simptome se numara stranutul intens, lacrimarea ochilor, tuse seaca, etc. O vom avea alaturi pe Dr. Camelia Berghea - Sef Lucrari, Medic Primar Alergologie-Imunologie pentru a iti raspunde la toate intrebarile pe care le ai.

Importanta alimentatiei in stimularea imunitatii. Beneficiile alaptarii

Cum contribuie alaptarea copilului la cresterea si dezvoltarea imunitatii? Cat de importante sunt obiceiurile sanatoase pentru a avea o imunitate crescuta? Imunitatea mamei se transmite copilului ? Dr. Mihaela Posea - Medic Specialist diabet, nutritie si boli metabolice, Doctor in Medicina, Clinica Smart Nutrition ne va raspunde la toate intrebarile legate de alimentatie si imunitate.

Ce inseamna un copil independent?

Monica Ciobotaru, director dezvoltare Monterra si educatoare Montessori cu diploma AMI 0-3 ani, ne va vorbi despre cum sprijinim mai exact un copil sa devina independent, cum il ajutam in tot acest proces si, de fapt, de ce este atat de important ca el sa fie independent dar si care sunt beneficiile pe termen scurt si lung.

Cum sa cresti un copil independent?

Gabriela Maalouf, psiholog si specialist NLP parenting, ne va vorbi despre cum putem ajuta un copil sa isi dobandeasca independenta intr-un mod sanatos dar si despre cat de importante sunt dependenta si rolul pe care il joaca aceasta in dobandirea ulterioarea a unei independente sanatoase.

Care este impactul in viata de adult?

Ana Cristina Predescu, psiholog clinician-competenta in expertiza psihologica clinica judiciara si psihoterapeut specialiat in terapii congnitiv-comportamentale, ne va vorbi despre ce inseamna autonomia crescuta in viata de adult, despre consecintele negative in dezvoltarea personalitatii,  despre corelatiile intre stilurile de atasament si stilurile parentale dar si despre cum pot afecta dezvoltarea personalitatii pentru adult.

Panel 1: EQ versus IQ, cum să cresșem copii conștienți de emoțiile lor


Interval orar: 10:00-12:30

Definirea EQ și IQ: Definim și întelegem clar termenii. EQ se referă la conștientizarea și gestionarea emoțiilor, în timp ce IQ se referă la capacitățile intelectuale.

Importanța EQ și IQ în dezvoltarea copiilor: Vom dezbate rolul crucial al ambelor tipuri de inteligență în dezvoltarea generală a copiilor. 

Dezvoltarea EQ la copii: Vom explora metode și strategii pentru a ajuta copiii să-și dezvolte inteligența emoțională. 

Relatia dintre EQ, IQ și motivația pentru succes la preadolescenți: Cum să susținem dezvoltarea inteligenței intelectuale la copii? Cum poate inteligența emoțională să influențeze succesul academic și profesional și invers?

Cum comunicăm eficient cu copiii despre emoții: Nu exista emoții bune și emoții rele. Sfaturi și strategii pentru părinți și educatori în ceea ce privește comunicarea deschisă și eficientă cu copiii despre emoții. 

Promovarea empatiei și a relațiilor sănătoase: Importanța EQ în dezvoltarea copiilor și cum să îi încurajăm să înțeleagă și să simpatizeze cu sentimentele altora. 

Mituri și adevăruri despre inteligența emoțională: inteligența emoțională există de la naștere? IQ e mai important decât EQ în performanța copiilor?

Resurse și instrumente pentru părinți și educatori

Studii de caz și exemple practice.

Panel 2: Viata de cuplu dupa aparitia copiilor - Trei intr-un PAT.


Interval orar: 13:00-15:30

Schimbarea rolurilor și dinamica cuplului: De când am născut nu mă mai ințeleg cu soțul. Soția nu mai are timp decât pentru copil. 

Comunicarea eficientă: Cum puteți gestiona conflictele și cum puteți comunica mai bine nevoile, dorințele și temerile voastre?

Menținerea intimității: Despre co-sleeping și ce efecte poate avea asupra cuplului. Cum puteți găsi timp și energie pentru a menține conexiunea intimă?

Gestionarea stresului, oboselii și depresiei: Cum vă puteți susține reciproc și găsi momente de relaxare? Depresia post partum și despresia tatălui. 

Soluții pentru timpul liber:. Cum puteți echilibra responsabilitățile cu timpul pentru voi doi?

Înțelegerea rolului fiecărui partener: Cum poate fiecare partener să-și definească și să-și înțeleagă rolul în cadrul cuplului și în creșterea copilului. Cum puteți colabora eficient în această perioadă?

Depășirea provocărilor: Sfaturi practice și exemple despre modul în care cuplurile pot depăși diverse provocări în perioada post-naștere și pot construi relații mai puternice.

Planificarea pentru viitor: Vom discuta despre modul în care cuplul poate planifica pentru viitor și să-și seteze obiective și viziuni comune pe termen lung, inclusiv educația și dezvoltarea copilului.

Copii mofturosi. Cum ii facem mancaciosi?

Factorii care determină mofturile alimentare: Explorarea motivelor pentru care copiii devin mofturoși la masă, inclusiv factori genetici, influențe culturale și preferințe individuale.

Strategii de încurajare a consumului de alimente sănătoase: Prezentarea de tehnici și abordări pentru a face mâncarea mai atractivă și pentru a stimula interesul copiilor pentru alimente sănătoase.

Rolul părinților și al familiei: Cum părinții și membrii familiei pot influența obiceiurile alimentare ale copiilor prin exemplu, implicare activă și comunicare eficientă.

Educația nutrițională pentru copii: Discuția despre modalitățile de a educa copiii cu privire la alimentația sănătoasă și de a-i implica în procesul de selecție și pregătire a mâncărurilor.

 

Copii mofturosi. Cum ii facem mancaciosi?

Comportamentul alimentar și dezvoltarea copiilor: Cum se schimbă obiceiurile alimentare odată cu vârsta și cum părinții pot adapta strategiile în funcție de etapele de dezvoltare ale copiilor.

Gătitul și pregătirea mâncărurilor împreună cu copiii: Cum să transformăm gătitul într-o activitate distractivă și educativă pentru copii și părinți.

Gustări sănătoase pentru copii: Sugestii privind gustările sănătoase și echilibrate, precum și modalități de a le face atrăgătoare pentru copii.

Împărtășirea de experiențe: Părinții pot împărtăși povești de succes și sfaturi care au funcționat pentru a face copiii să devină mai mâncăcioși.

Program eveniment- editia de Halloween

????️ PROGRAM SCENA
________________________________
11:00 - 11:20 - Sesiune de gimnastică aerobică Cosmin Trofin
11:20 - 11:30 - Concurs de-a bușilea cu TZMO România (Happy)
11:30 - 11:50 - Dans cu trupa de copii Academia Campionilor
11:50 - 12:00 - Concurs Trasul pe sfoară cu Allianz Tiriac
12:00 - 12:20 - Gimnastică Jolie Sport Club
12:20 - 12:30 - Concurs decorat dovleci cu scutece by Petit Dragon
12:30 - 13:00 - Spectacol muzical, elevii liceului de muzică George Enescu - clasa de Jazz - Prof Neagu Raluca
13:00 - 13:10 - Concurs săritură cu sacul cu URGO
13:10 - 13:40 - Artă Jucăușă
13:40 - 13:55 - Dansuri cu Generația Pro Sport
13:55 - 14:05 - Concurs Mătură versus dovleac cu Allianz Tiriac
14:05 - 14:30 - Demonstratii Karate cu Clubul Sportiv Kamae
14:30 - 14:45 - Demonstrație de gimnastică CS RITMICA
14:45 - 15:00 - Concurs Pălăriile Vrăjitoarelor cu Dr. Phyto
15:00 - 15:10 - Concurs săritură cu sacul cu URGO
15:00 - 15:50 - Teatrul Ion Creanga ???? "DE-A MICUL PRINT"
15:50 - 16:00 - Concurs Zombie Eyeball Toss cu Allianz Tiriac
16:00 - 16:30 - CONCERT  ???? Alina Sorescu & Picii' lu Soreasca
16:30 -17:00 - Victoria Dance Academy

Alegeți-vă costumele și adunați-vă cu toată familia pentru o zi de neuitat la PICNIC ÎN FAMILIE! Vă așteptăm în Parcul Izvor pentru o zi plină de distracție și aventură în spiritul Halloween-ului! 

Picnic in familie-editia de Halloween

ATELIER SPECIAL:
12:00-13:00: Atelier Figurine din fructe de sezon Halloween Edition cu Ana Ioniță

PROGRAM ATELIERE: 11:00-18:00
???? Ateliere de sculptat dovleci
???? Concurs de costume de Halloween
???? Treasure hunt- Vănătoarea dovlecilor
???? Trick or treat
???? Perete de escaladă
???? Atelier de astronomie și observații astronomice
???? Atelier Povestea Mierii- Casa cu Miere
???? Ateliere accesorii păr cu Dumpi Boutique
???? Atelier Senzorial cu sare Terra Salin
???? Ateliere creative by Lura
???? Ateliere Arts& Crafts cu Hope and Homes for Children
???? Atelier microscopie
???? Ateliere de programare distractivă cu MindHub București Unirii
???? Ateliere Victoria Dance Studio
???? Ateliere creative - copacul de Halloween cu Fundația Assa
???? Ateliere SLIME
✂️Atelier Arts& Crafts
???? Atelier Dovleacul cu sclipici cu Sarang Hanguk
???? Atelier Pictură pe ceramică
???? Atelier Pictură pe figurine ipsos
???? Atelier Desene cu nisip
???? Codițe colorate

 

 

Panelul 1 "Totul despre nutriția mamei. Demontăm mituri împreună cu specialiști"
  1. Care sunt principalele alimente recomandate pentru o mamă în perioada de sarcină și după naștere?
  2. Cum poate o mamă să își mențină un echilibru sănătos în dietă, având în vedere schimbările hormonale și nevoile nutriționale specifice?
  3. Ce mituri legate de nutriție în timpul sarcinii și alăptării ar trebui demontate pentru a evita confuziile și informațiile eronate?
  4. Cum poate o mamă să își optimizeze dieta pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă a copilului în timpul sarcinii și alăptării?
  5. Care sunt cele mai bune practici alimentare pentru a gestiona grețurile și alte disconforturi digestive comune în timpul sarcinii?
  6. Ce suplimente nutriționale sunt recomandate pentru mamele care alăptează și care sunt avantajele acestora pentru copil?
Panel 2: Nutriția pediatrică. Despre alăptare, diversificare și alimentație echilibrată.
  1. Care sunt beneficiile alaptarii atat pentru mama, cat si pentru bebelus?
  2. Care sunt cele mai bune practici pentru introducerea diversificarii alimentatiei pentru sugari si cum poate fi aceasta realizata in mod sanatos si echilibrat?
  3. Ce alimente ar trebui sa fie incluse in dieta unui copil mic pentru a asigura un aport nutritiv adecvat pentru dezvoltarea sa sanatoasa?
  4. Cum poate o familie sa promoveze obiceiuri alimentare sanatoase pentru copii, in special in contextul unui mediu plin de alimente procesate si fast-food?
  5. Cum poate fi gestionata alergia la alimente la copii si care sunt cele mai bune strategii pentru a preveni aparitia lor?
  6. Cum poate o familie sa asigure o alimentatie echilibrata si nutritiva pentru copii ?
Etapele somnului la bebelusi si copii

???????? Ce este RITMUL CIRCADIAN si cum influenteaza somnul bebelusilor si copiilor
 Etapele somnului la bebelusi si copii
 Dezvoltarea tiparelor de SOMN-TREZIRE in primul an de viata
 DE CAT SOMN este nevoie pe diferitele etape de varsta
 Tranzitii de somn: de la 3 la 2 somnuri, de la 2 somnuri la 1 somn si de 1 somn la fara somn in timpul zilei
 Cum se manifesta REGRESIA somnului- de ce apare
 Semnele TULBURARILOR de somn la copii!
 Influenta somnului asupra comportamentului

 

Solutii si recomandari la problemele de somn ale copiilor

 Problemele de somn ale copiilor pot fi diverse și pot include dificultăți în adormire, treziri frecvente în timpul nopții, coșmaruri sau refuzul de a merge la culcare.

Care sunt semnele că un copil nu doarme suficient sau că are probleme cu somnul?

Cum pot să stabilesc o rutină de culcare sănătoasă pentru copilul meu?

Ce pot face în cazul în care copilul meu are dificultăți în a adormi?

Cum pot să gestionez trezirile frecvente în timpul nopții?

Este normal ca un copil să aibă neliniști în timpul somnului?

Cum pot să reduc anxietatea legată de somn a copilului meu?

Există recomandări specifice pentru utilizarea tehnologiei înainte de culcare pentru copii?

Ce ar trebui să fac dacă copilul meu refuză să meargă la culcare sau are temeri specifice legate de somn?

Lista Castigatori Facebook cutie cereale Nestle

CASTIGATORI CONCURS FACEBOOK- CUTIE CEREALE NESTLE

Veronica Turcitu

Carmen Sandu

Corina Maria

Diana Elena

Marcel Petroaea

Hornyak Livia Claudia

Dana Iepure

Gabriela Visan

Sapariuc Bianca-Andreea

Nicoleta Dinu

Scarlat Sorin

Andronic Florentina Mihaita

Stoica Ana-Maria

Alexandra Mihalache

Mona Nicoleta

Mihaela Maria

Di Tout

Paraschiv Zaritchi

Vasile Turcitu

Liana Lia

Viorel Farcus

Lucica Micu

Ecaterina Vieriu

Gheorghe Maria Corina

Oana Maria Trica

Ilie Trica

Asaftei Simona

Simona Banica

Crysty Misu

Chiper Georgeta

Gîrlonța Roxana Iasmina

Gabriela Daniela Jarda

Niko Niki

Nicoleta CN

Ivan Ruxandra

Adina Chindriş

Costica Palela

Beatrice Bobes

Camelia Neagoe

Mirela Alina Spînu

Alina Sarah Ionovici

Bogdan Constantin

Gabriela Rohotin

Narcisa Tudor

Daniela Dodoi

Diaconu Teodora

Sara Ilinca

Oana-Alexandra Simion

Dorina Buzatu

Adelina Ade

Dani Dragomir

Elena Racovita

IoneL-Ion Radu

AdinutZa AdiNa

Pana Elena

Georgiana Dumitru

Crinta Liliana

Alexandra Andonie

Farcus Costin Valentin

Mihaela Ciorăneanu

Georgy Paula

Cãtãlina Bunea

Simona Maria

Catalina Truica

Denisa Tănăsuică

Ramona Scarlat

Alexandra Tirica

Gherdan Bianca

Diana Maria Besleaga

Adriana Cojocaru

Maricela Butnaru

Daniel Cioran

Iuliana-Elena Popescu

Tibi Ivascu

Dana Dana Escu

Alexandra Gabriela

Irina Fatu

Cristina-Antonia Popovici

Violeta Porosnicu

Micsa Dana

Cati Cercelaru

Alexe Andreea

Rancea Ion

Iuliana Nicolae

Sabina Dragotescu

Elena Georgiana

Claudia L. Chivu

Ana Ciobanașu

Marian Ciorăneanu

Hornyak Lazar Gygy

Voro Nicoleta Cristina

Ionica Valentina

Elena Purcarea

Mariana Rusen

Cristinel Daniela

Lucia Mihaela Popescu

Laura Pavăl

Anka Lusiana

Simona Diana

Liliana Tataru

Elena Elena

Marin Theodora

Ramona Mihaela

Cristea Roxana-Elena

Viorica Meirosu

Alin Miron

Maria Mariia

Elena Stan

Micu Cornelia

Ion Crisstina

Iulia Nene

Osvald Anett

Sînziana Lazăr

Liviu Andrei Dîrlescu

Grigore Cristina

Ramona Sabina

Diana Claudiu

Dalida Mican

Diana Tănăsuică

Emanuela Bodea

 

Lista Castigatori Faceboo pouch Gerbre Nestle

CASTIGATORI FACEBOOK 2x pouch Gerber:

Emanuela Bodea

Grama Iuliana

Ivas Cristina

Delia Ioana Leizeriuc

Cristina Coroban

Alina Florentina

Maria Radu

Mirabela Bela

Gabriela Bălașa Matei

Marria Escu

Chiper Ion

Anisia Diana

Vanda Militaru

Ioana Ema

Cioran Giulia

Ion B Liv

Diana Ely

Delia Delia

Alinutza Gabi

Marinica Ciubotaru

Costina Ghita

Flori Krp

Licuta Carp

Maria Gabriela

Ani Lipoveanu

Diana Ono

Bujor Nicoleta

Mădălina Mitrea

Nicolae Meiroșu

Elena M. Adriana

Radu Aura

Veronica Chiprian

Florina Tohaneanu

Beatrix Panait

Lucica Agache

GeOrgyan Radu

Bosinca Andreea Anca

Valentina Stangaciu

Diana Mihai

Ady Mary FZ

Mihaela Doroftei

Ungureanu Elena

Alecsandra Emilia

Daniela Isbășescu

Szabo Maria

Georgeta Geor

Marilena Radu

Monica Mariana Cimpoca

Denisa Balo

Vally Danila

Alexandrica Nicoleta Cornelia

Firicel Vasile

Mitu Dragos

Deni Jeni

Ilucă Ana

Andreea Gherasim

Filiz Mustafa

Stefan Rodica

Vasilica Hagiu

Elena Erica

Gheorghe Chiper

Mirela Toma

Geta Constantin

Recalo Oana Loredana

Nycoleta Alexandrica

Denisa Dragomir

Andreea Zamfir

Teodorescu Elena Lavinia Teodorescu

Ramona Daniela Cătu

Zaritchi Florinela

Claudya Laura Pop

Bejan Anca

Ramona Liana

Gheatau Cristina

Loredana Paun

Madalina Nicu

Paun Loredana

Dana Popescu

Georgi Ana

Pina Colada

Larisa Chiaburu

Suzana Marc

Rozalia Varga

Adriana Nicolai

Irene Maria

Trica Viorica

Viorica Vaduva

Catalina Dumitrache

Daniela Si George Deaconu

Sida Unguras

Aura Maria Stănișor

Mihai Felciuc

Monica Nicolai

Alexandru Alex Ionut

Dorinel Petrisor

Craciun Cornelia

Mely Meli

Roxana Elena Suma

Emanuell Gabi

Liliana Craita

Alina Alexandra Sandu

Moroianu Sandu

Cidolo Ciprius

Dinca Raluca

Mirela Neculcea

Speriatu Ilie Maria

Kinga Csilla Balogh

Emilia Buliga

Georgiana Tatiana Zaharia

Paula Marin

Madalin Moroianu

Oana Maria Veleșcu

Loredana Mira

Anita Magyari

Cerasela Marïa

Dumitru Dum

Gabriela Sinca

Gabriela Toma

Felciuc Florin

Paun Mariana

 

CASTIGATORI INSTAGRAM cereale Nestle, pouch Gerber

CASTIGATORI INSTAGRAM cereale Nestle,  pouch Gerber

@_6511marylenaaa         1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

       @_georgianna_23            1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@adriana.micsa49           1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@adyna_87_radu            2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@alexandra.brinzei          1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@alicemirica                       1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@alinutzagabi                    1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@anabesna                      2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@andreea_95                   1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@ardeleanioanalavinia    1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@barbie2007b                 2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@barr12039                     2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@beatriceluciana             1 cutie cereale , 2 pouch Gerber

@bellaella6052                2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@biancaa_sapariuc          2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@biancaolguta                 2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@burloiuandre93             2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@butnaru.andy                2 cutie cereale , 1 pouch Gerber

@bz.sisu                           1 cutie cereale,  2 pouch Gerber

@cornelia.dragomir.79    1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@cristinaaaa1____          2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@danadragomir82           1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@danicriss70                    2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@danieladodoi                 2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@danuta.rs                      1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@desparoxana9               2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@dia.maria.15                  2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@dianaa_aa00                 2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

                 

@dianaelenuta                 1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@doacea86                      1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@dogarugoncea               1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@dulciuri_bune               2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@dumitrescugradinaru    2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@ela_iancu                      2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@elenaaa20                     1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@elenabogar                    1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@farcas.andreea.52         2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@gabrielaadrianacojan    2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@geanina.antonia.07       2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@georgyan82_gioc           2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@gouda3552020              1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@hornyakclaudia3           2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@iamandreeadamian      2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@ioanagarbanus              2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@ionela_1318                 2 cutie cereale , 1 pouch Gerber

@ionescu_maria_monica 2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@irinaraicu93                   2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@iuliana.toaca                 2 cutie cereale,  1 pouch Gerber

@kingacsillabalogh          1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@larisaneag                     2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@larisatrifescu                 2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@lavinia.stanciu96           1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@lavinia_cruceru             1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@lenufagi_52                   1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@lenupetra                      2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@madahublea                  2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@maria_pricopie             2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@martapricopie               2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@mihaelaflorentinaapostoiu       1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@mihaelalazar1982         2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@minnie_stefy                 1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@moneasimona2            2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@nicodana98                   1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@olimpiadobre                1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@ozanamadalina             2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@raluk_urs                       2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@ramonaherciu               2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@stanelenaiuliana           2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@t_a_m95                        1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@taruscarmen                 2 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@teodoracomantotoliciu 2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@tiffanny.an                    1 cutie cereale, 2 pouch Gerber

@turlara30                       2 cutie cereale, 1 pouch Gerber

@tyby.tibi                          2 cutie cereale,  1 pouch Gerber

@valeriachertes               1 cutie cereale, 1 pouch Gerber

AGENDA CONFERINTA
  • Ce este DERMATITA ATOPICĂ și care sunt principalele semne ale acestei afecțiuni?
  • De la ce vârstă apare și care sunt factorii care pot declanța sau agrava dermatita atopică la copii? De ce se manifestă mai des la copii decât la adulți?
  • Care sunt cauzele/ factorii declansării dermatitei atopice la bebeluși?
  • Cum se face DIAGNOSTICAREA dermatitei atopice la copii?
  • Diferențe și asemănări față de dermatita atopică vs dermatita de contact
  • Cum se tratează dermatita atopică-măsuri de îngrijire?
  • Cum aplicăm hidratarea CORECT?
  • Ce facem în timpul unui pulseu?
AGENDA CONFERINTA
  • Cum îngrijim pielea atopică în sezonul rece?
  • Care sunt regulile pentru expunerea la soare?- în sezonul de vară
  • Care sunt indicațiile de igienă, baie, pentru o piele sensibilă?
  • Care sunt complicațiile dermatitei atopice netratate?
  • Ce soluții SOS avem?
  • Care este legătura dintre DERMATITA ATOPICĂ, rinita alergică și astmul alergic?
  • Dieta in cazul dermatitei atopice? Trebuie respectat un anumit regim alimentar? Cum poate alimentația să influențeze manifestarea dermatitei atopice la copii? 
  • Care este rolul testelor alergologice? Când se recomandă?

 

Diversificare si autodiversificare
  • Diversificare sau autodiversificare? Care e diferența între ele și cum să alegem ce e mai bine pentru copilul nostru?
  • Cu ce începem diversificarea? Fructe sau Legume? Bucăți sau Piure?
  • Ordinea introducerii meselor principale? Cât de importantă e rutina mesei?
  • De la ce vârstă încurajăm copilul să mănânce singur?
  • Gag versus înec. Cum procedăm? Importanța cursurilor de prim ajutor.
  • Cum ar trebui să arate farfuria unui copil de 1-3 ani și porții orientative.
  • Dieta minim diversificată conform OMS.
  • Când introducem alergenii principali în alimentație?
  • Fructele: gustare separată sau desert? Singure sau combinate cu alte alimente?
  • Când introducem apa? 
  • De ce refuză copiii să încerce alimente noi? Sunt normale capriciile alimentare?
Alergiile respiratorii
  • Definitia si tipurile de alergii respiratorii
  • Cele mai comune alergii respiratorii intalnite la copii
  • Factorii de declansare si alergenii comuni
  • Principalele simptome de care parintii ar trebui sa fie constienti
  • Gestionarea eficienta a simptomelor
  • Riscurile si complicatii asociate
  • Cum se stabileste diagnosticul corect
  • Teste si evaluari recomandate
  • Cum afecteaza alergiile respiratorii calitatea vietii copiilor
Alergiile asociate si rinitele alergice
  • Ce este rinita alergica
  • Rinita alergica si alte afectiuni asociate
  • Alergiile respiratorii si astmul bronsic
  • Legatura dintre dermatita atopica si alergiile respiratorii
  • Cum pot alergiile alimentare sa influenteze alergiile respiratorii
  • Rolul istoricului medical in confirmarea alergiilor
  • Strategii de prevenire si reducere a expunerii la alergeni
  • Anxietatea asociata cu alergiile respiratorii
  • Importanta comunicarii cu medicii si profesionistii in sanatate
PROGRAM SCENA

Din PROGRAMUL de la SCENA:

Sesiune de mișcare cu Cosmin Trofin ????
Demonstrație de gimnastică CS Ritmica ????
Dans cu trupa de copii Academia Campionilor ????
Gimnastică Jolie Sport Club ????‍♀️
Spectacol de MAGIE cu Cristian DeNis ????
Artă Jucăușă ????
Moment Acrobatii Circ ????
Muzica cu Charlize Maalouf ????
CONCERT Alina Sorescu & Picii lu' Soreasca ????
Dansuri cu trupa 1BYONE DANCE CREW ????
Dansuri Alegria Center Berceni ????
Victoria Dance Studio ????
Muzica si voie buna cu Nicole Krug ????

ATELIERE SI CONCURSURI

Face Paiting
Desene cu nisip
Slime Fun
Atelier de micii bijutieri
Pictură pe figurine de ipsos
Codițe colorate 

 Atelier de chimie distractiva

 Atelier Gheata carbonica

 Atelier Spray painting pe traista

 Atelier Pictura pe ceramica
 Perete de escaladă

Loc de joaca 

 Tir cu arcul

 Concursuri și competiții sportive cu numeroase premii

 

 

MOMENTE SPECIALE

MOMENTE SPECIALE  cu accces gratuit:

Sport Zone by Danonino ( activitati sportive si concursuri pe toata durata zilei)

Atelier Arts & Crafts by Poli Kids Pepe (pe toata durata zilei)

Piscina gonflabila cu bile la cornerul Lidl

Zona dedicata mamei si bebelusului, cu zona de schimbat scutece si alaptat la cornerul Lupilu

Papi si Sugus a pregatit surprize dulci

Corner foto retro la standul Magura

Face painting si concursuri la cornerul Bonduelle

Atelier creativ semne de carte si constructii din LEGO  la cornerul Fundatiei Dana Voiculescu

Screening oftalmologic gratuit la cornerul Infosan

Arts& Crafts la cornerul Gradinitei Panda

Concursuri si activitati distractive la cornerul NN

15:50-16:20 - Workshop Siguranța auto cu Taticool la Cornerul Mercedes (inscriere la receptie Social Moms)
11:00-13:30 - Workshop magie si scamatorii cu Cristian DeNis langa receptie Social Moms
17:00 - "Family Yoga pentru Părinți și Copii" cu Anca Amariei de la Centrul EKA (inscriere la receptie Social Moms)

IMUNITATE in COLECTIVITATE
  • Imunitatea – ce este, cand si cum se construieste si mai ales cum se intretine?
  • Ce se intampla cu sistemul imunitar toamna?
  • 1 zi la gradi, 5 zile acasa. Cum procedam cand copilul e racit? Cand e ok sa il ducem la scoala sau gradi si cand trebuie tinut acasa?
  • Cum protejam copilul mai mic cand copilul mare vine cu virusi din colectivitate?
  • Cauzele si raspandirea virozelor
  • Cum se raspandesc virozele in mediile collective, gradinita, scoala sau la locul de joaca?
  • Cele mai frecvente virusuri responsabile de virozele de sezon
  • Diferenta dintre viroza si gripa
  • Principalele simptome ale virozelor comune
  • Etapele evolutiei unei viroze si durata medie a bolii
Cum ajuti copilul sa faca fata virozelor si racelilor
  • Cum scazi riscul de raceala si de alte infectii respiratorii?
  • Principalele porti de intrare in organism pentru virusuri
  • Cum sa ne protejam copiii in timpul sezonului de raceala si gripa
  • Mucii si cum scapam de ei. Tipuri de secretii nazale si cum le interpretam corect
  • Vitaminele si mineralele in gripe si raceli
  • Nasul copiilor in perioada rece - De la igiena nazala la decongestie
  • Cum curatam corect nasul pentru o respiratie mai usoara?
  • Batista bebelusului, pro sau contra?
  • Facem aerosoli? Cand? Cu ce?
  • Febra – bau bau sau aliat?
  • Sinuzita la copii
  • De ce apare otita apare dupa raceala
  • Cand apelam la antibiotic?
  • Masuri de prevenire a infectiilor virale in colectivitati
Atelier de modelat Play-Doh

Pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă a celui mic creativitatea trebuie stimulată încă din prima parte a vieții și cât mai des posibil. Este necesar să-i oferim copilului suportul necesar pentru a da frâu liber imaginației bogate.

Play-doh vine în sprijinul părinților care vor să își ajute copiii să descopere minunata lume a imaginației și vă așteaptă cu mic și mare la Atelierul de Super Modelaj.

Pe data de 15 iulie, începând cu ora 10:00, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău sunteți așteptați la standul Play-Doh unde un modelator profesionist vă va ghida în minunata lume a pastei de modelat.

Împreună cu cel mic puteți da formă celor mai interesante gânduri și să dați frâu liber artistului din voi, indiferent de vârstă.

Invitati speciali
Otilia Mantelers
Otilia Mantelers
Leader Hand in Hand Parenting in Romania
Partener principal
Orange Romania

 

Tehnologia avanseaza si schimba lumea in fiecare zi. Schimba modul in care interactionam in context de serviciu, cu prietenii, dar mai ales cu familia.De aceea, ne dorim sa fim alaturi de parinti si sa le ghidam pasii in crearea unui spatiu digital adecvat pentru copii, care sa le permita sa isi asume rolul de educator si facilitator digital, in care copiii acestora sa navigheze in siguranta pe internet.


Doar o parte din informatiile disponibile pe Internet sunt adecvate varstei copilului. Multe dintre facilitatile pe care mediul online le ofera si cu care noi ne-am obisnuit sunt nepotrivite pentru acestia. Prin urmare, continutul online la care cei mici au acces ar trebui sa fie ales in functie de varsta. 


Pe site-ul Orange  parintii vor gasi o serie de resurse digitale utile copiilor in activitatile lor zilnice, sfaturi despre cum sa fie alaturi de micutul lor pe tot parcursul experientei sale digitale, instrumente de control parental si informatii despre care sunt riscurile in mediul online si cum sa il fereasca pe cel mic de ele.

 

Orange Romania
Parteneri principali
Evenimente precedente
MARATONUL SANATATII
MARATONUL SANATATII
23.Apr.2023
Afla mai mult
Conferintele Social Moms Crina Coliban
Conferintele Social Moms Crina Coliban
06.Apr.2023
Afla mai mult
PICNIC IN FAMILIE
PICNIC IN FAMILIE
25.Sep.2021
Afla mai mult
Somnul bebelusului, un start esential in viata
Somnul bebelusului, un start esential in viata
05.Dec.2024
Afla mai mult
Imunizarea bebelusilor si a copiilor
Imunizarea bebelusilor si a copiilor
07.Nov.2024
Afla mai mult
PICNIC IN FAMILIE- 31 AUGUST
PICNIC IN FAMILIE- 31 AUGUST
31.Aug.2024
Afla mai mult
Creste un copil autonom si echilibrat folosind metoda Montessori acasa
Creste un copil autonom si echilibrat folosind metoda Montessori acasa
12.Sep.2024
Afla mai mult
Obezitatea: un pericol mare, de la varste mici
Obezitatea: un pericol mare, de la varste mici
03.Oct.2024
Afla mai mult
Conferintele Social Moms cu Mihaela Bilic
Conferintele Social Moms cu Mihaela Bilic
22.Aug.2024
Afla mai mult
Alaptarea - un dar natural pentru micutul tau
Alaptarea - un dar natural pentru micutul tau
01.Aug.2024
Afla mai mult
Conferintele Social Moms- CRINA COLIBAN- 2 august 2023
Conferintele Social Moms- CRINA COLIBAN- 2 august 2023
02.Aug.2023
Afla mai mult
Conferintele Social Moms cu Crina Coliban
Conferintele Social Moms cu Crina Coliban
27.Jun.2024
Afla mai mult
Totul despre alergii: Alergiile respiratorii & rinitele alergice
Totul despre alergii: Alergiile respiratorii & rinitele alergice
15.May.2024
Afla mai mult
Conferintele Social Moms cu Dr.Iulia Rosu & Dr. Adriana Nicolae
Conferintele Social Moms cu Dr.Iulia Rosu & Dr. Adriana Nicolae
22.Feb.2024
Afla mai mult
MARATONUL NUTRITIEI
MARATONUL NUTRITIEI
26.Nov.2023
Afla mai mult
Maratonul Sanatatii- CLUJ
Maratonul Sanatatii- CLUJ
26.May.2024
Afla mai mult
Conferintele Social Moms cu dr.Ioana Stavrositu
Conferintele Social Moms cu dr.Ioana Stavrositu
05.Apr.2024
Afla mai mult
Maratonul Nutritiei
Maratonul Nutritiei
21.Apr.2024
Afla mai mult
Picnic in familie - 8 iunie 2024- Parc Mogosoaia
Picnic in familie - 8 iunie 2024- Parc Mogosoaia
08.Jun.2024
Afla mai mult
Picnic in familie - Editia de Halloween
Picnic in familie - Editia de Halloween
28.Oct.2023
Afla mai mult
Conferintele Social Moms- CRINA COLIBAN- 5 octombrie
Conferintele Social Moms- CRINA COLIBAN- 5 octombrie
05.Oct.2023
Afla mai mult
Conferintele Social Moms- CRINA COLIBAN- 2 august 2023
Conferintele Social Moms- CRINA COLIBAN- 2 august 2023
05.Oct.2023
Afla mai mult
PICNIC IN FAMILIE
PICNIC IN FAMILIE
27.May.2023
Afla mai mult
Cate "Nu-uri" aude un copil in fiecare zi?
Cate "Nu-uri" aude un copil in fiecare zi?
17.Mar.2017
Afla mai mult
Farfuria la control!
Farfuria la control!
13.Feb.2020
Afla mai mult
Ghidul afectiunilor comune la bebelusi si copii
Ghidul afectiunilor comune la bebelusi si copii
04.Dec.2019
Afla mai mult
Invata sa cresti un copil autonom
Invata sa cresti un copil autonom
13.Nov.2019
Afla mai mult
DEZVOLTAREA EMOTIONALA LA COPIII MICI SI RELATIA DINTRE FRATI
DEZVOLTAREA EMOTIONALA LA COPIII MICI SI RELATIA DINTRE FRATI
17.Oct.2019
Afla mai mult
ADAPTAREA LA CRESA SI GRADINITA
ADAPTAREA LA CRESA SI GRADINITA
12.Sep.2019
Afla mai mult
PICNIC IN FAMILIE
PICNIC IN FAMILIE
24.Aug.2019
Afla mai mult
ALAPTAREA - UN DAR NATURAL
ALAPTAREA - UN DAR NATURAL
08.Aug.2019
Afla mai mult
Prima vacanta cu bebelusul
Prima vacanta cu bebelusul
18.Jul.2019
Afla mai mult
Tu cum nasti? Nasterea naturala si nasterea medicalizata  
Tu cum nasti? Nasterea naturala si nasterea medicalizata  
13.Jun.2019
Afla mai mult
Sanatatea copilului - alergii, viroze si alte afectiuni de sezon
Sanatatea copilului - alergii, viroze si alte afectiuni de sezon
09.May.2019
Afla mai mult
Curs intensiv de ingrijire naturala a nou nascutului
Curs intensiv de ingrijire naturala a nou nascutului
23.May.2019
Afla mai mult
Sanatatea copilului - alergii, viroze si alte afectiuni de sezon
Sanatatea copilului - alergii, viroze si alte afectiuni de sezon
09.May.2019
Afla mai mult
Picnic in familie - 2 septembrie - Parc Mogosoaia
Picnic in familie - 2 septembrie - Parc Mogosoaia
02.Sep.2023
Afla mai mult
Nutritia pediatrica
Nutritia pediatrica
11.Apr.2019
Afla mai mult
PICNIC IN FAMILIE- GALATI 27 IULIE 2024
PICNIC IN FAMILIE- GALATI 27 IULIE 2024
27.Jul.2024
Afla mai mult
Copiii, fata in fata cu tehnologia
Copiii, fata in fata cu tehnologia
21.Mar.2019
Afla mai mult
Sarcina si epigenetica
Sarcina si epigenetica
21.Feb.2019
Afla mai mult
Dezvoltarea emotionala si cognitiva a copilului in primii 3 ani de viata
Dezvoltarea emotionala si cognitiva a copilului in primii 3 ani de viata
31.Jan.2019
Afla mai mult
Mos Craciun in era digitala
Mos Craciun in era digitala
04.Dec.2018
Afla mai mult
Sanatatea copilului in sezonul rece
Sanatatea copilului in sezonul rece
07.Nov.2018
Afla mai mult
MARATONUL EMOTIILOR
MARATONUL EMOTIILOR
24.Sep.2023
Afla mai mult
Gradinita, scoala si problemele lor
Gradinita, scoala si problemele lor
11.Oct.2018
Afla mai mult
Intrarea in colectivitate
Intrarea in colectivitate
06.Sep.2018
Afla mai mult
Alaptarea - un dar natural
Alaptarea - un dar natural
02.Aug.2018
Afla mai mult
Picnic in picioarele goale
Picnic in picioarele goale
15.Jul.2018
Afla mai mult
Conferinta Crina Coliban - Nani, nani, vreau să dorm…totul despre somnul copiilor
Conferinta Crina Coliban - Nani, nani, vreau să dorm…totul despre somnul copiilor
07.Dec.2023
Afla mai mult
Primul an din viata bebelusului
Primul an din viata bebelusului
12.Jul.2018
Afla mai mult
Festivalul Castelelor de Nisip
Festivalul Castelelor de Nisip
01.Jul.2023
Afla mai mult
Tu cum nasti?
Tu cum nasti?
07.Jun.2018
Afla mai mult
Cresterea si educarea copilului. Rolul tatalui.
Cresterea si educarea copilului. Rolul tatalui.
17.May.2018
Afla mai mult
Parintii, copiii si tehnologia.
Parintii, copiii si tehnologia.
09.May.2018
Afla mai mult
SOS. Fricile parintilor
SOS. Fricile parintilor
19.Apr.2018
Afla mai mult
Educatia incepe in uterul mamei
Educatia incepe in uterul mamei
16.Mar.2018
Afla mai mult
Totul despre nutritia pediatrica
Totul despre nutritia pediatrica
22.Feb.2018
Afla mai mult
Parenting modern
Parenting modern
31.Jan.2018
Afla mai mult
Cum dam libertate si siguranta copiilor pentru a deveni autonomi?
Cum dam libertate si siguranta copiilor pentru a deveni autonomi?
22.Nov.2017
Afla mai mult
Vaccinarea salveaza vieti?
Vaccinarea salveaza vieti?
08.Nov.2017
Afla mai mult
Parintii, copiii si tehnologia
Parintii, copiii si tehnologia
09.Mar.2017
Afla mai mult
Castigatori CONCURS Nestlé Baby Club Romania te invita la un super CONCURS
Castigatori CONCURS Nestlé Baby Club Romania te invita la un super CONCURS
31.Dec.2023
Afla mai mult
Copii sanatosi in sezonul rece
Copii sanatosi in sezonul rece
28.Sep.2017
Afla mai mult
Back 2 school!
Back 2 school!
06.Sep.2017
Afla mai mult
Alaptarea, alegerea sanatoasa pentru copilul tau
Alaptarea, alegerea sanatoasa pentru copilul tau
03.Aug.2017
Afla mai mult
Picnic pentru familii cu copii cu varsta intre  0 si 3 ani
Picnic pentru familii cu copii cu varsta intre 0 si 3 ani
24.Jun.2017
Afla mai mult
Diversificare sau autodiversificare?
Diversificare sau autodiversificare?
31.May.2017
Afla mai mult
SOS vine vacanta!
SOS vine vacanta!
09.Jun.2017
Afla mai mult
Conferinta cu Dr. Adriana Nicolae - Alergiile alimentare
Conferinta cu Dr. Adriana Nicolae - Alergiile alimentare
17.Jul.2024
Afla mai mult
IMUNITATE in COLECTIVITATE
IMUNITATE in COLECTIVITATE
05.Sep.2024
Afla mai mult
Picnic in familie - editia de HALLOWEEN
Picnic in familie - editia de HALLOWEEN
19.Oct.2024
Afla mai mult
Maratonul Sanatatii - ALERGIILE LA COPII
Maratonul Sanatatii - ALERGIILE LA COPII
27.Oct.2024
Afla mai mult
Locatie

HOTEL MARSHAL GARDEN

Calea Dorobanți 50B, București

 

Informatii suplimentare:

DANIELA DUMITRESCU

0722.555.561

daniela.dumitrescu@parentingads.ro

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.